Uşakspor’a PFDK’dan bir darbe daha! Zor günler bitmiyor

Uşakspor’a PFDK’dan bir darbe daha! Zor günler bitmiyor
GİRİŞ

Ligde zor günler yaşayan Uşakspor sadece kötü skorlarla değil aldığı cezalarla da sınanıyor. İşte takıma kesilen son ceza.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada yer alan Uşakspor, hem sahada hem de masada başarısız bir sezon geçiriyor. Takım, hem düşme tehlikesiyle boğuşuyor hem de PFDK’nın verdiği cezalarla uğraşıyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yapmış olduğu toplantı sonrasında yeni kararlarını açıkladı. Açıklama sonrasında Uşakspor’a verilen cezalar da belli oldu. İşte takımın almış olduğu cezalar.

AKSARAY BELEDİYE MAÇI SONRASI CEZA YAĞMURU

Uşakspor’ın, 21 Ocak’ta kendi sahasında Aksaray Belediye ile oynadığı maçtan sonra takıma ceza yağdı. Şu an oynadığı 20 maçta aldığı 1 galibiyet ve 2 beraberlikle takımın düşmesi artık neredeyse kesinleşti.

Maçın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Uşakspor’a bir dizi ceza verdi. Takım, toplamda 42 bin TL para cezası ve 3 ihtar cezası aldı.

UŞAKSPOR’UN ALDIĞI CEZALAR

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Uşakspor’u şu gerekçeler ile cezaya çarptırdı:

  • Güvenlik sorumlusu ve özel güvenlik amiri, müsabaka organizasyon toplantısına katılmadı. Bu nedenle takım, ihtar cezası aldı.
  • Stadyumdaki koltuklar numaralandırılmadı. Bu nedenle takım, 14 bin TL para cezası aldı.
  • Müsabakada yeterli sayıda top toplayıcı bulundurulmadı. Bu nedenle takım, ihtar cezası aldı.
  • Soyunma odasında sıcak su sistemi çalışmadı. Bu nedenle takım, ihtar cezası aldı.
  • Müsabakada özel güvenlik görevlisi bulundurulmadı. Bu nedenle takım, 28 bin TL para cezası aldı.

Uşakspor, bu sezon PFDK’dan aldığı cezalar ile de dikkat çekiyor. Takım, neredeyse her hafta bir ceza alıyor. Bu durum, Uşakspor’un hem sportif hem de mali açıdan yaşadığı sıkıntıları gözler önüne seriyor.

KAYNAK: UŞAK HABER