Uşakspor’un kötü serisi sürüyor! Tarihi yenilgi rekoru kırıldı…

Uşakspor’un kötü serisi sürüyor! Tarihi yenilgi rekoru kırıldı…
GİRİŞ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, 16. hafta maçında kendi evinde Somaspor’a 1-0 mağlup oldu. Takım bu skorlarla tarihe geçti.

Uşakspor’un yeni teknik direktörü Halim Karaköse de takımın başına geçtiği günden bu yana galibiyet yüzü göremedi. Karaköse, takımdaki sorunları çözmek için çabalarken, Uşakspor her geçen gün düşmeye daha da yaklaşıyor.

Uşakspor, geçmiş sezonlarda sahasında güçlü bir performans sergilerken, bu sezon iç saha maçlarında da puan kaybetti. İşte Somaspor maçında yaşananlar ve diğer detaylar.

HAFTALARDIR GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Uşakspor kendi evinde Somaspor’a 1-0 yenildi. Bu sonuçla Uşakspor, ligde üst üste 11. kez yenilerek tarihi bir rekor kırdı. Uşakspor, ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala sadece 4 puan toplayabildi ve küme düşme potasının içinde kaldı.

Maçın konuk takımı Somaspor ise, 62. dakikada Muhammet Ensar Akgün’ün attığı golle Uşakspor’u 1-0 yendi ve kritik bir 3 puan kazandı. Somaspor, bu galibiyetle puanını 23’a yükseltti ve play off hattına yaklaştı. Uşakspor ise almış olduğu bu yenilgi ile düşme hattının en güçlü adayı olduğunu gösterdi. 16 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan takımın 4 puanı var.

UŞAKSPOR İZMİR’E GİDECEK

Uşakspor 17. Haftada İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile mücadele edecek. 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek karşılaşmanın hakemleri henüz belli olmadı. Yönetim ve teknik adam kötü gidişata bir çare bulmaya çalışıyor.

Artık Uşakspor’un son sıradan kurtulmak için puan ya da puanlar alması gerekiyor. Uşakspor bu çıkışı yapabilecek mi yoksa kötü gidişat devam mı edecek bunu zaman gösterecek. Taraftar da artık takımdan gelecek güzel haberleri bekliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER