Spotify’da beğenilen şarkılar nasıl silinir? En hızlı ve pratik yöntem

Spotify’da beğenilen şarkılar nasıl silinir? En hızlı ve pratik yöntem
GİRİŞ

Spotify'da beğendiğiniz şarkıları tek tek silmek yerine, toplu şekilde silerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Haberimizde, şarkıları toplu şekilde silmenin iki basit yönteminden bahsedeceğiz.

Spotify, dünyanın en çok tercih edilen müzik platformlarından biri. Milyonlarca şarkı arasından seçim yapmak mümkün. Beğendiğiniz şarkıları da kolayca kaydedebilirsiniz. Peki ya beğendiğiniz şarkılardan daha sonra silmek istedikleriniz olursa nasıl hızlı bir şekilde silebilirsiniz?

Spotify’da beğenilen şarkılar, ayrı bir liste halinde saklanıyor. Bu liste sayesinde sevdiğiniz şarkıları istediğiniz zaman dinleyebiliyorsunuz. Fakat bazen bu listede istemediğiniz şarkılar da olabiliyor. Bu şarkıları tek tek silmek hem zor hem de zaman alıcı. Bu yüzden daha pratik bir yöntem arıyorsanız, size bir ipucu vereceğiz.

SPOTİFY’DA BEĞENİLEN ŞARKILARI TOPLU OLARAK SİLMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Spotify’da beğenilen şarkıları toplu olarak silmek için öncelikle bilgisayarınızda Spotify uygulamasını açmanız lazım. Sonra beğenilen şarkılar listesine girmeniz gerekiyor. Bu listede klavyenizden CTRL + A tuşlarına basarak tüm şarkıları seçebilirsiniz. (Mac kullanıcıları için Komut + A) Daha sonra sağ tıklayarak “Beğenilen Şarkılardan kaldır” seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde tüm şarkıları bir kerede hızlı bir şekilde silebilirsiniz.

SPOTİFY’DA BEĞENİLEN ŞARKILARI TEK TEK SEÇEREK SİLMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Spotify’da beğenilen şarkıları toplu olarak silmek istemiyorsanız, tek tek seçerek de silebilirsiniz. Bunun için de yine bilgisayarınızda Spotify uygulamasını açmanız ve beğenilen şarkılar listesine girmeniz lazım. Bu listede klavyenizden CTRL tuşuna basılı tutarak silmek istediğiniz şarkıları tıklayabilirsiniz. (Mac kullanıcıları için Komut tuşu) Sonra sağ tıklayarak “Beğenilen Şarkılardan kaldır” seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Bu yöntem sayesinde artık hızlı bir şekilde istemediğiniz şarkıları dinleme listenizden çıkarabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER