Bahar geliyor, Uşak’ta sıcaklık artıyor…

Bahar geliyor, Uşak’ta sıcaklık artıyor…
GİRİŞ

Uşak’ta bu hafta hava genellikle açık ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık aralığı 5°C ile 26°C arasında değişecek. Sıcaklık artışı kendini iyiden iyiye hissettirecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Uşak’ta bu hafta hava durumuna bakıldığı zaman baharın gelmekte olduğu görülüyor. Güneşli ve bulutlu günlerle geçecek olan hafta boyunca yağmur beklenmiyor.

Peki 1-5 Nisan aralığında resmi verilere göre sıcaklık ne kadar artacak? Gece sıcaklık kaç derece olacak. Şimdi kentin 5 günlük sıcaklık detaylarına bakalım.

HAVA AÇIK VE AZ BULUTLU

Bugün (1 Nisan) Uşak’ta hava az bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 10°C, en yüksek 25°C olacak. Nem seviyeleri en düşük %30, en yüksek %58 arasında değişecek.

02 Nisan Salı gününe bakıldığında havanın açık olacağını görüyoruz. Sıcaklık en düşük 10°C, en yüksek 26°C olacak. Nem seviyeleri en düşük yüzde 25, en yüksek yüzde 49 arasında olacak.

SICAKLIK ARTIYOR

03 Nisan Çarşamba günü Uşak’ta hava bulutlanıyor ve parçalı bulutlu bir hal alıyor. Ama bu bulutların kente yağmur bırakması tahmin edilmiyor. Sıcaklık en düşük 11°C, en yüksek 23°C olacak. Nem seviyeleri en düşük %33, en yüksek %55 arasında değişecek.

04 Nisan Perşembe ise kentte hava yine açık olacak. Sıcaklığın en düşük 11°C, en yüksek 22°C olması bekleniyor. Nem seviyeleri ise en düşük yüzde 37, en yüksek yüzde 67 arasında olacak.

Haftanın son resmi iş günü 05 Nisan Cuma’ya bakıldığında yine parçalı bulutlu bir günün şehir sakinlerini beklediği görülecektir. Kentte o gün sıcaklık en düşük 5°C, en yüksek 21°C olacak. Nem seviyeleri en düşük %29, en yüksek %87 arasında değişecek.

KAYNAK: UŞAK HABER