Aylık taksit 4.652 TL! Finansbank'tan ödenmeye başladı! 50.000 TL anında hesaplara geçiyor!

Aylık taksit 4.652 TL! Finansbank'tan ödenmeye başladı! 50.000 TL anında hesaplara geçiyor!
GİRİŞ

Nakit ihtiyacı olanlara bankalardan cazip ödeme fırsatları sunulmaya başladı. Farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan ihtiyaç kredisi tekliflerinde uygun oranlar sunulacak. İşte detaylar…

Aylık taksit 4.652 TL! Finansbank'tan ödenmeye başladı! 50.000 TL anında hesaplara geçiyor! - Vatandaşların son dönemde artan hayat pahalılığı karşısında nakit ihtiyaçları da arttı. Uygun ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendiren birçok vatandaş ise uygun ödeme koşullarını araştırıyor. Bu kapsamda QNB Finansbank birçok farklı uygun ihtiyaç kredisi ile nakit sorunu olanlara destek sunuyor.

50.000 TL’ye kadar kredi ihtiyacı olanlara aylık düşük taksit oranları ile kredi sağlayan QNB Finansbank, düşük faiz ve uygun vade seçeneklerini duyurdu. 2023 yılında da kredi tekliflerini güncelleyen QNB Finansbank, esnek geri ödeme seçeneklerini sunmaya devam ediyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ!

Bankaların son dönemde ihtiyaç kredisi faiz oranlarında görülen düşüş dikkat çekiyor. Bu kapsamda QNB Finansbank tarafından da ihtiyaç kredilerinde düşük faiz seçenekleri duyuruldu. Vatandaşların artan ihtiyaçlarına yönelik en uygun tekliflerle ve oranlarla kredi verilecek.

Yeni müşterilere özel kampanya kapsamında 50.000 TL ve 12 ay vade ile yüzde 1,39 faiz oranları ile kredi kullanılabilecek. Özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yeni müşteri kampanyası ile çok daha düşük taksit oranları ile kredi kullanmaları sağlanacak.

AYLIK 4.652 TL TAKSİTLİ 50 BİN TL KREDİ FIRSATI

QNB Finansbank’ın Yeni Müşteri Kampanyası kapsamında 50.000 TL kredi düşük faiz ve uyun vade seçenekleriyle sunuluyor. Bu kapsamda 50.000 TL ve 12 ay vadede yüzde 1,39 faiz oranları ile kredi hesaplaması yapılıyor. QNB Finansbank’ın kendi hesaplama robotuna göre aylık 4.652,09 TL ile 50.000 TL kredi 12 ay vadede rahatça kapatılabilecek.

Kredi miktarına, vadesine ve kredi puanlarına göre ihtiyaç kredisi faiz oranları ve ödeme koşulları da farklılık gösterebiliyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilere özel sunduğu kredinin dışında kampanyalı ihtiyaç kredileri, borç transferi, kamu çalışanlarına özel krediler ve diğer avantajlar da sunulmaya devam ediyor. Aylık düşük taksitlerle ihtiyaç kredisi kullanımı sağlanıyor. Başvurular anında dijital kanallardan da QNB Finansbank’a yapılabilecek.

KAYNAK: UŞAK HABER