Denizbank Taksitli Nakit Avans Nasıl Alınır?

Denizbank Taksitli Nakit Avans Nasıl Alınır?
GİRİŞ

Denizbank kartlarından alınmak istenen taksitli nakit avansların kullanılabilecekleri 4 farklı kanal mevcuttur.

Denizbank taksitli nakit avans alacak olan kişiler, Denizbank fiziki şubelerinden, internet şubesinden, ATM’lerden ve Denizbank mobil bankacılık uygulaması üzerinden kolay ve hızlı bir biçimde nakit avans başvurusunda bulunabilirler. Kişilerin yapmış oldukları başvuruların onaylanmasından sonra, almış oldukları taksitli nakit avans tutarının tümü kullanılmakta olan hesaplarına aktarılır.

Denizbank Neden Taksitli Nakit Avans Vermiyor?

Denizbank’ın kredi kartlarından taksitli nakit avans başvurusu yapmış ancak başvurusu onaylanmamış ya da onaylansa dahi sonradan reddedilmiş olan kişiler, genellikle bakiyeleri yetersiz olmasından dolayı bu hata ile karşılaşırlar. Kullanılabilir nakit avans bakiyeleri eğer çekecekleri miktardan az ise kişiler bu işlemi gerçekleştiremezler. Bununla beraber, kişilerin kredi kartları nakit avans kullanımına kapalı olabilir. Müşteri hizmetleri ile konuşularak nakit avans kullanımına kapalı olan kartların işleme açılmaları ile beraber işlemler yapılmaya başlanabilir.

Denizbank Taksitli Nakit Avans Ödemesi Nasıl Yapılır?

Denizbank’tan alınan taksitli nakit avansların ödeme işlemleri, eğer erken kapatma işlemi ile gerçekleştirilecekse nakit avansın alım kanalları üzerinden erken kapat seçeneği ile gerçekleştirilebilir. Ancak alınmış ve kullanılmış olan taksitli nakit avansların aylık ücretleri, her ayın kredi kartı ekstresine yansır. Bu nedenle de aydan aya fatura ödeme işlemi gibi Denizbank taksitli nakit avans ödemesi gerçekleştirilmez.

Denizbank Taksitli Nakit Avans Hesaplama Nasıl Yapılır?

Denizbank’ın verdiği taksitli nakit avansın hesaplamaları, belirlenmiş olan yıllık %1,80 faiz oranı üzerinden gerçekleştirilir. Kişilerin almayı talep ettikleri taksitli nakit avans tutarı ile beraber, kaç ay vade ile bu ücreti alacakları sisteme yazılır. Sistem robotu, taksitli nakit avans kullanmak isteyen kişilere ne kadar bir ücreti geri ödeyeceklerini ve ödeme taksitlerini gösterir.

Denizbank Taksitli Nakit Avans Faiz Oranı Ne Kadardır?

Denizbank müşterilerinin kullanabildiği taksitli nakit avans hizmetinin faiz oranı, %1,80 olarak belirlenmiştir. Bu faiz oranı, alınacak olan tüm taksitli nakit avans tutarları ve vadeler için geçerlidir.

Denizbank Taksitli Nakit Avans Kapatma Nasıl Yapılır?

Denizbank’tan alınan nakit avansların erken kapatma işlemi ile beraber kullanılabilmeleri için Denizbank mobil uygulamasından, fiziksel şubelerinden ya da 0850 222 08 00 telefon numarası üzerinden talimatı verilerek kolaylıkla yapılabilir. Denizbank taksitli nakit avans almış ve taksit ödemelerinin son günleri gelmeden borcunu kapatmak isteyen kişiler, daha az faiz ödeyerek kolay ve hızlı bir biçimde borçlarını kapatabilirler.

KAYNAK: UŞAK HABER