Düşük bütçeyle araba sahibi olmak isteyenler dikkat! İşte en ucuz binek araçlar!

Düşük bütçeyle araba sahibi olmak isteyenler dikkat! İşte en ucuz binek araçlar!
GİRİŞ

Araç sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatları araştırmaya devam ediyor. Artan fiyatlar araç satın almak kişileri zorluyor. Bu nedenle birçok kişi uygun fiyatlı araçları araştırıyor.

Düşük bütçeyle araba sahibi olmak isteyenler dikkat! İşte en ucuz binek araçlar! - Son dönemlerde hemen hemen her sektörde fiyat artışları meydana gelmeye başladı. Otomobil sektörü de bu fiyat artışlarından etkilendi. Araç sahibi olmak isteyen kişiler hem ikinci el hem de sıfır araç piyasasını yakından takip ediyor.

Sıfır binek otomobil almak isteyen kişiler, Türkiye’de en ucuz otomobilleri araştırmaya başladı. Arama motorlarında yapılan araştırmalarda özellikle 500 bin TL’yi geçmeyen sıfır otomobil araştırmaları dikkat çekiyor. Türkiye’de satışa sunulan 500 bin TL’nin altındaki sıfır binek otomobillerin başında Hyundai i10 yer alıyor. Hyundai i10, sahip olduğu özellikleri ile oldukça ilgi çekiyor. Hyundai i10’un satış fiyatı 385 bin TL’den başlıyor.

FİAT EGEA’NIN SIFIR FİYATI DİKKAT ÇEKTİ

Yollarda sıklıkla görmeye alışkın olunan Fiat Egea, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler tarafından son zamanlarda mercek altına alındı. Fiat Egea farklı donanım ve motor seçenekleriyle müşterilere sunuluyor. Uygun fiyatlı sıfır otomobiller arasında ikinci sırada yer alan Fiat Egea, 1.4 Fire 95 Hp Easy donanım paketi manuel versiyonu ile 392.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiat Egea Hatchback HB İse uygun fiyatlı otomobillerin üçüncü sırasında yer alıyor. Egeas sedanın 392.000 liralık bazı modeliyle aynı motora sahip modeli street donanım paketiyle 450.900 liraya satılıyor.

FRANSIZ RENAULT MODELLERİ

Fransız markası olan Renault, Araç sahibi olmak isteyen kişiler tarafından en çok araştırılan firmalar arasında yer aldı. Renault Taliant modeli özellikle filolar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Renault Taliant 1.0 SCE 65 Hp Motorlu Joy paketiyle 457.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Renault Clio ise 1.0 SCE 65 Hp motorlu Joy paketi ile 463.900 liraya satılıyor. Renault Clio ülkemizde en çok tercih edilen binek otomobiller arasında yer alıyor. rahatlığı ve şıklığı ile ön plana çıkan Renault Clio, en ucuz sıfır binek otomobiller listesinde beşinci sırada yer alıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER