Et ve şarküteri ürünlerinde dev indirim! Migros'ta 5 Nisan'a kadar devam ediyor! Migroskop indirimleri!

Et ve şarküteri ürünlerinde dev indirim! Migros'ta 5 Nisan'a kadar devam ediyor! Migroskop indirimleri!
GİRİŞ

Migroskop indirimleri devam ediyor. 5 Nisan’a kadar et ve şarküteri ürünlerinde indirimler uygulanacak. Kuzu külbastı ve kuzu saç kavurmada yüzde 10 indirim yapılacak. İşte detaylar…

Et ve şarküteri ürünlerinde dev indirim! Migros'ta 5 Nisan'a kadar devam ediyor! Migroskop indirimleri! - Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olmayı başara Migros’ta indirimler devam ediyor. Avantajlı fiyatlar ile sayısız üründe cazip indirimler uygulanacak. Özellikle et ve şarküteri ürünlerinde uygulanan indirimler dikkat çekiyor.

Son dönemde fiyatı bir hayli artan et ve et ürünlerinde yapılan indirimler ise vatandaşların yüzünü güldürdü. Migros’ta 5 Nisan’a kadar geçerli olacak indirimler sayesinde Ramazan ayında sepetlerini doldurmak isteyenlere avantajlı fiyatlar sunulacak.

MİGROS’TA ET FİYATLARI İNDİRİMDE!

Migroskop ürünleri arasında bu haftanın en dikkat çeken indirimli ürünleri arasında et ürünleri yer alıyor. Dana güveçlik kaburganın kilosu 149,90 TL’ye, dana tandır ise 259,90 TL’ye satışa çıkıyor. Kuzu saç kavurmalık ve kuzu külbastı ise yüzde 10 indirimle sunulacak.

Uzman Kasap klasik köfte 65,90 TL, Uzman Kasap ızgaralık ilikli kemik 49,95 TL’ye satışa çıkıyor. Banvit Piliç Roaster ise 45,90 TL’den satışta. Uygun fiyatlı et alışverişlerinde Migros bu hafta da tüm vatandaşlara avantajlı fiyatlarını sunmaya devam ediyor. Ayrıca şarküteri ürünleri arasında yer alan Namet Çemeni Sıyrılmış Pastırma 129,90 TL, Özlem Dana Kangal Sucu 59,90 TL, Antrikot Pastırma kilosu ise 559,00 TL’ye satışa sunulacak.

MİGROSKOP İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER?

Migros marketlerde 5 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak indirimler dikkat çekiyor. Fiyatı en çok düşen ürünler arasından seçimlerinizi yaparak Ramazan ayında da market alışverişlerinizi ucuza getirmeniz mümkündür.

Migroskop kataloğunda öne çıkan indirimli ürünlerden bazıları ise şunlar:

  • Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1 kg – 64,90 TL
  • Çaykur Organik Rize Siyah Çay 500 g – 67,90 TL
  • Yayla Uzun tane Pirinç 2 Kg – 36,90 TL
  • Tat Koçbaşı Nohut 1 Kg – 38,90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 5 L – 139,90 TL
  • Komili Riviera Zeytinyağı 2 L – 184,90 TL
  • Torku Kaşar Peyniri 600 g – 139,90 TL

KAYNAK: UŞAK HABER