Fiat ticari araçlarda geri gelmeyecek düşük faizli finansman fırsatı! 2023 Fiat ticari fiyat listesi

Fiat ticari araçlarda geri gelmeyecek düşük faizli finansman fırsatı! 2023 Fiat ticari fiyat listesi
GİRİŞ

Fiat Professional ticari araçlarda düşük faizli finansman fırsatı ve uygun fiyat seçenekleri duyuruldu. Fiat’tan 2023 Mart ayında ticari araçlarda geri gelmeyecek fırsat! İşte Fiat ticari araç fiyat listesi…

Fiat Doblo, Fiorino, Pratico, Ducato... Fiat ticari araçlarda geri gelmeyecek düşük faizli finansman fırsatı! 2023 Fiat ticari fiyat listesi - Fiat denince akla gelen tüm ticari araçlarda yeni dönem fırsatları başladı. Özellikle son dönemde otomobil piyasalarında yaşanan fiyat artışları nedeniyle araç sahibi olma hayali kuranlar bu hayallerini ertelemek zorunda kaldılar.

Fiat Doblo, Fiorino, Pratico, Ducata gibi sevilen birçok model Mart 2023 fiyat listesine göre hem uygun fiyatlı hem de yeni kampanyalar ile uygun finansman seçenekleri ile satışa çıkıyor. Fiat’ın ticari araçlarını satın almak isteyenler için geri gelmeyecek fırsatlar duyuruldu.

FİAT TİCARİ ARAÇLARDA FİNANSMAN FIRSATI!

Fiat’ın Sağlam İş Ortağınızdan Sağlam Fırsat kampanyası devam ediyor. 3 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında sevilen Fiat ticari araçlarda cazip fiyat seçenekleri uygulanacak.

Ducato, Doblo, Fiorino ve Pratico modellerinde 24 ay vade ve yüzde 1,89 faiz oranlarına sahip uygun finansman seçenekleri sunuluyor. Tercih edilecek finansman tutarına göre en uygun geri ödeme seçenekleri sunulacak. Fiat ticari araçlarda ise Mart ayı fiyatları dikkat çekiyor. Finansman şartlarını sağlayan vatandaşların Fiat ticari araçlarını satın almak için uygun kredi fırsatları ile rahatça geri ödemelerini yapmaları sağlanıyor.

2023 FİAT TİCARİ GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Fiat Professional ticari araçlarda 2023 Mart ayı fiyatlarında avantajlar devam ediyor. Ticari otomobil sahibi olmak isteye gerçek ya da tüzel kişiler araç filosunu genişletmek için en uygun fiyatları ve finansman seçenekleri tercih edebilecekler.

Fiat’ın sevilen ticari araç modellerinin güncel 2023 fiyatları ise şöyle:

  • Fiat Doblo Cargo Standart – 417.900 TL
  • Fiat Doblo Combi Standart – 477.900 TL
  • Fiat Fiorino Cargo – 356.900 TL
  • Fiat Fiorino Combi – 353.900 TL
  • Fiat Pratico Kasalı – 453.900 TL
  • Fiat Pratico Kasasız – 426.900 TL
  • Fiat Doblo Frigo Maxi – 470.900 TL
  • Fiat Ducato Van – 619.900 TL
  • Fiat Ducato Kamyonet – 608.900 TL

KAYNAK: UŞAK HABER