Halkbank ATM Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Halkbank ATM Para Çekme Limiti Ne Kadar?
GİRİŞ

Halk Bankası ATM’lerinin günlük para çekme limitleri, 5.000 TL olarak belirlenmiştir. Halkbank hesabı ve bu hesaba bağlı bir kartı bulunan kişiler, Halkbank ATM para çekme limiti olarak belirlenmiş olan 5.000 TL’yi, gece yarısından sonra kullanabilirler.

Halkbank Günlük Para Çekim Limiti Arttırma Nasıl Yapılır?

Halkbank hesaplarından günlük çekilebilen limitlerin arttırılabilmesi için müşteri hizmetlerinin aranması gereklidir. Müşteri temsilcileri ile kurulacak olan iletişimler sonucunda ATM’ler üzerinden çekilebilecek olan maksimum tutarlarının arttırma işlemleri gerçekleştirilir. Halkbank müşteri hizmetlerine 0850 222 04 00 numarası üzerinden ulaşılabilir.

Halkbank ATM Para Yatırma Limiti Ne Kadardır?

Halkbank ATM’lerine yatırılacak olan paraların günlük limiti, 50.000 TL olarak belirlenmiştir. Günlük para yatırma limitlerini arttırılabilmesi için de Halkbank ATM para çekme limiti arttırma işleminde olduğu gibi müşteri hizmetlerinin aranması gereklidir.

Vakıfbank, Ziraat Bankası Ve Halkbank Ortak ATM Mi?

Ziraat Bankası, Halk bankası ve Vakıflar Bankası’nın ATM’lerinin tümü ortak ATM olarak belirlenmiştir. Yani, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’ın herhangi birine müşteri olan kişiler, diğer bankaların ATM’leri üzerinden de bazı işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirme imkanına sahiptirler. Kendilerine sağlanan bu imkan ile beraber, bankalar tarafından belirlenmiş ortak işlemler için komisyon ücreti kesilmez.

Halkbank Döviz Çekme Komisyonu Ne Kadardır?

Halkbank’ın döviz hesabından para çekme işleminde alınacak olan komisyonlar, banka tarafından %0,5 olarak belirlenmiştir. Yani, Halkbank ATM’lerinden Halkbank’a ait hesap kartları ile çekilecek dövizler için, her 100 birime %0,5 ücret kesintisi yapılır. Bu kesinti hem Ziraat Bankası hem de Vakıfbank ATM’leri için geçerlidir.

Halkbank Kredi Ödemesi Nasıl Yapılır?

Halkbank’tan çekilmiş kredilerin ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi içi 3 farklı kanal mevcuttur. Bunlardan ilki, Halkbank ATM’leridir. İkincisi ise Halkbank müşteri hizmetleri, üçüncü ve en çok kullanılanı ise Halkbank mobil bankacılık uygulamasıdır. Uygulamaya girilmesinden sonra krediler sekmesine girilerek kolay bir şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

Halk Bankası Başka Hangi ATM’lerden Para Çekebilir?

Halkbank’tan para çekilmek istenmesi durumunda tüm ATM’ler kullanılabilir. Üzerinde “Ortak ATM” ibaresinin yer aldığı tüm ATM’ler para çekme ya da yatırma işlemleri için kullanılabilir. Ancak Vakıfbank ve Ziraat Bankası dışında kalan bankaların tümünde, Halkbank ATM para çekme limiti üzerinde olsun ya da olmasın işlem ücreti kişilerin hesaplarından doğrudan kesilir. Bu nedenden dolayı da Halkbank müşteriler Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ı işlemleri için kullanırlar.

KAYNAK: UŞAK HABER