Sadece 3 gün geçerli! Şok'ta hafta sonu fırsatı başladı! Şok marketlerde birçok ürünün fiyatı düşüyor!

Sadece 3 gün geçerli! Şok'ta hafta sonu fırsatı başladı! Şok marketlerde birçok ürünün fiyatı düşüyor!
GİRİŞ

Şok’ta hafta sonu fırsatları başladı. Sadece 3 gün geçerli olacak. 28 Mart’ta sona eriyor. Teknolojiden oyuncağa, mutfak ürünlerinden akıllı saatlere kadar pek çok ürün indirimde. Şok’ta geri gelmeyecek indirimler başladı…

Sadece 3 gün geçerli! Şok'ta hafta sonu fırsatı başladı! Şok marketlerde birçok ürünün fiyatı düşüyor! - Türkiye’nin lider zincir marketlerinden Şok, her hafta cazip indirim fırsatlarını duyuruyor. Hafta sonu avantajlarının yer aldığı yeni bir fırsat kataloğu da yayınlayan Şok, sayısız üründe indirim fırsatını duyurdu.

Şok hafta sonu fırsatları kapsamında özellikle fiyatı son dönemde bir hayli artan teknoloji ürünlerinde ciddi bir indirim uygulanacak. Ayrıca tüm Şok marketlerde 25 TL ve üzeri alışverişlerde de indirim fırsatları devam ediyor.

ŞOK HAFTA SONU FIRSATLARINI DUYURDU!

25 Mart Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere Şok’ta birçok ürün indirime giriyor. Airfryer, kahve makinesi, oyuncaklar ve birçok teknoloji ürünü Şok’ta hafta sonu itibariyle indirimli olarak satışa sunuluyor. Bugünden itibaren Türkiye genelinde tüm Şok marketlerde indirim avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Ultra HD smart televizyonlardan notebooklara, kulaklıktan akıllı saatlere, projeksiyon cihazından oyuncaklara kadar sayısız ürün 28 Mart’a kadar indirimde olacak. Vatandaşlar birçok ihtiyacını Şok market indirimleri sayesinde avantajlı fiyatlarla ile karşılaması sağlanıyor. Ayrıca hafta boyunca da benzer indirimler uygulanmaya devam edecek.

ŞOK 25 – 28 MART AKTÜEL ÜRÜNLER NELER?

Şok’ta 25 – 28 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli hafta sonu fırsatları bugün itibariyle başladı. Ayrıcalıklı fiyat avantajlarından yararlanarak birçok ürünü indirimli olarak tüm vatandaşların satın alması sağlanacak. Bu kapsamda özellikle fiyatı son dönemde bir hayli artan teknoloji ürünlerinde büyük indirimler uygulanacak.

Şok hafta sonu fırsatları indirimli ürünler ise kısaca şöyle:

  • Sinbo SCO – 5055 Airfreyer – 1.499 TL
  • Airfryer Pişirme Kağıdı – 49,95 TL
  • Arzum Okka Minio Jet Türk Kahve Makinesi Krom – 629,90 TL
  • Eaglle Bisiklet – 199,90 TL
  • Philips 50PUS8507 50’’ 4K Ultra HD Smart LED TV – 14.999 TL
  • Havit PJ209 Prime Sapphire Projeksiyon Cihazı – 3.699 TL
  • Havit H2198D Kulaklık – 139 TL
  • Havit M9016 Pro Akıllı Saat – 579 TL

KAYNAK: UŞAK HABER