Tarım Kredi duyurdu: Sadece 1 gün kaldı! Yarın sona eriyor! 5L ayçiçek yağı bu fiyata bulunmaz!

Tarım Kredi duyurdu: Sadece 1 gün kaldı! Yarın sona eriyor! 5L ayçiçek yağı bu fiyata bulunmaz!
GİRİŞ

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimlerinde son gün yarın. 29 Mart’ta sona erecek indirimler kapsamında 5 L ayçiçek yağının fiyatı bir hayli düştü. Bu indirimleri sakın kaçırmayın!

Tarım Kredi duyurdu: Sadece 1 gün kaldı! Yarın sona eriyor! 5L ayçiçek yağı bu fiyata bulunmaz! - Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market zincirlerinde dev indirim fırsatları devam ediyor. Özellikle son dönemde temel gıda ürünlerine üst üste gelen zamlar nedeniyle vatandaşların bu ürünlere rahat ulaşmasını sağlayan Tarım Kredi Marketleri aktif hizmetlere başlamıştı.

Ramazan ayında da evlerinin birçok temel ihtiyacını karşılamak isteyenlere avantajlı fiyat seçenekleriyle ürün satışı yapılacak. 5 L ayçiçek yağından şeker ve un çeşitlerine kadar birçok üründe indirimler sona ermek üzere.

TARIM KREDİ İNDİRİMLERİ 29 MART’TA SONA ERİYOR!

15 – 29 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli indirimlerde sona gelindi. Evinin birçok ihtiyacı için uygun fiyatlı market ürünlerinden yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekecek. Özellikle Ramazan ayında daha makul fiyatlar ile market alışverişlerini yapmak isteyenlere ayrıcalıklı seçenekler sunuluyor.

TMO Dar Ağızlı Pet Ayçiçek Yağı 5 L fiyatı bu hafta 135.00 TL’ye satışa çıkmıştı. Yarından itibaren sona erecek Tarım Kredi Haftanın Fırsatları indirimlerinden hemen yararlanmak isteyen vatandaşlar ise Tarım Kredi Kooperatif Marketler akın etmeye başladı.

TARIM KREDİ HAFTANIN İNDİRİMLERİ NELER?

29 Mart’ta sona erecek Haftanın İndirimleri kapsamında ayçiçek yağından daha pek çok farklı temel gıda ürününe kadar avantajlı indirim olanakları sunulacak. Bu kapsamda toz şekerden ayçiçek yağına, undan mercimeğe kadar birçok üründe indirimler devam ediyor. Tarım Kredi’nin avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyenler marketlere akın etmeye başladı.

Anadolu Pilavlık Bulgur 15,25 TL, Anadolu Osmancık Pirinç 29,90 TL’ye ve Anadolu Kırmızı Mercimek 21,90 TL’ye satışa çıkıyor. Ayrıca Özde ve Nora Un Çeşitleri 5 Kg fiyatı 29 Mart Çarşamba gününe kadar sadece 47,90 TL’den raflardaki yerini aldı. Desten Toz Şeker 5 Kg fiyatı ise haftanın indirimleri kapsamında 105,00 TL’ye satışa sunuluyor. TMO Dar Ağızlı Pet Ayçiçek Yağı 5 L fiyatı ise 135,00 TL’den satışta.

KAYNAK: UŞAK HABER