Togg'da bu hata gündem oldu! Togg Truemore e - cüzdan hatası nedir, para ne zaman hesaba geçer?

Togg'da bu hata gündem oldu! Togg Truemore e - cüzdan hatası nedir, para ne zaman hesaba geçer?
GİRİŞ

Togg’da ön sipariş süreci başladı. Togg almak isteyenler ise bu hatalardan şikayetçi. Peki, Togg para hesaba geçmedi, 504 sistem hatası nedir, Truemore e – cüzdana para ne zaman geçer?

Togg'da bu hata gündem oldu! Togg Truemore e - cüzdan hatası nedir, para ne zaman hesaba geçer? - Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük hallerinden birini gerçeğe dönüştüren Togg’da artık üretim sürecine geçildi. Ön siparişleri alınan Togg’un kısa sürede yollarda olması bekleniyor. Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg uygulamasından sipariş vermek isteyenler ise karşılaştıkları bazı hataları dile getirdi.

Togg ön siparişi sona ermeden Trumore üzerinden cüzdan hesaplarına para gönderenler paraların hesaba geçmemesi sorunu ile karşılaştı. ‘’504 sistem hatası’’ gibi uyarılar alan vatandaşlar ise ne yapacaklarını araştırmaya başladı.

TOGG TRUEMORE E – CÜZDAN HESABINA PARA NE ZAMAN GEÇER?

Togg’un satışa çıkan T10X modelinin fiyatı ve satışına ilişkin detayları kısa süre önce duyuruldu. Ön sipariş için Togg Trumore e – cüzdan hesabından 60 bin TL transfer edilmesi gerekiyor. Özellikle hesabına para gönderenlerin ne kadar sürede cüzdanlarında paranın görüleceğini merak ettiği öğrenildi.

Togg satın alma sürecinde Trumore hesabına para aktarmak için sadece kendinize ait banka hesabından işlem yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle hesabınıza para geçmemiş olabilir. Bunun dışında eğer sistemsel veya sizden kaynaklanan bir hata yoksa paranız en kısa sürede Togg hesabınıza geçecektir.

TRUEMORE E – CÜZDANA ÖDEME NASIL YAPILIR?

Togg satın almak için ön başvuru süreci şartlarını sağlayanlar Truemore uygulamasına 60.000 TL yatırarak siparişlerin oluşturabilecekler. Hem banka hem de kredi kartı kullanılarak e – cüzdan için bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Sistemsel bir sorun yaşanmaması için transfer işlemi tamamlandıktan sonra diğer transfer işlemi ile devam edilmesi gerekecektir.

Başka bir kişiye ait banka hesabı üzerinden e – cüzdana transfer yapılamıyor. Sadece kişilerin kendi adına ait banka hesabından para transferini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Eğer sistemsel bir hata veya sizden kaynaklanan bir hata varsa bu durumda bankanın işlem süresine göre yatırdığınız para banka hesabınıza tekrar geri gönderilecektir.

KAYNAK: UŞAK HABER