Vakıfbank Kartım Nerede? Takip

Vakıfbank Kartım Nerede? Takip
GİRİŞ

Vakıfbank kart takibi için bankanın kendisine ait olan internet sitesine giriş yaparak takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kart takibi birçok yöntemle yapılabilir. Vakıfbank kartınızın takip işlemini de bankaya ait olan internet sitesi üzerinden ya da müşteri hizmetlerine ulaşarak da sorgulama işlemini yapabilirsiniz. İnternet üzerinden kartınızın takibini yapmak için:

  • Vakıfbank bankasına ait olan resmi internet sitesine giriş yapın.
  • Açılan sitede "başvurular" yazısına tıklayın.
  • Başvurular seçeneğine tıkladıktan sonra "kredi kartı başvurusu" yazısını seçin.
  • Daha sonra "kredi kartı başvurularım" seçeneğine basın.
  • Son olarak "kart gönderim izleme" seçeneğine tıklayın.

Kart takibi için bahsedilen tüm bu adımları eksiksiz ve doğru bir şekilde uygulayarak Vakıfbank kart takibinizi yapabilirsiniz.

Vakıfbank Kurye Aracılığıyla Kart Takibi Nasıl Yapılır?

Vakıfbank'ın kargosu ile kart takibi yapılabilir. Vakıfbank bankasından almış olduğunuz kartın gönderiminde kart takibinizi yapmak için birçok yöntem mevcuttur. Vakıfbank'tan almış olduğunuz kartları müşteri hizmetleri, internet sitesi veya kargo firması aracılığıyla takip edebilirsiniz. Vakıfbank'ın çalışmış olduğu kargo firması Kuryenet'dir. Kuryenet kargo firması Vakıfbank ile ortak bir şekilde çalışır. Vakıfbank bankasına ait olan kartların müşterilere ulaşımını sağlar. Kuryenet'e ait olan 0 212 444 93 93 telefon numarasını arayarak Vakıfbank kartınızın ne zaman geleceği gibi sorularınızı iletebilirsiniz. Vakıfbank kart sorgulama işleminde kullanılan yöntemlerden biri de Kuryenet üzerinden sorgulama işlemini yapılmasıdır. Kargo firmasına ait olan telefon numarası aracılığıyla kartınızın teslimi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Vakıfbank Kartının Gönderiminde Adres Değişikliği Yapılır Mı?

Vakıfbank kartının teslimi için adres değişikliği söz konusudur. Vakıfbank kartınızın teslimi için önceden vermiş olduğunuz adresi değiştirebilirsiniz. Kartınızın teslim edileceği gün evde kimse olmaması gibi problemler için kartınızın tesliminin yapılacağı adresi değiştirebilirsiniz. Adres değişikliğini iki farklı şekilde yapabilirsiniz. İnternet üzerinden adres değişikliği yapmak için:

  • Vakıfbank internet sitesine giriniz.
  • "Başvurular" yazısına tıklayın.
  • Açılan ekranda yer alan "kredi kartı başvurusu" seçeneğine tıklayın.
  • Ardından "Kredi kartı başvurularım" yazısını seçin.
  • Daha sonra "Kart gönderim izleme" yazısına basın.
  • Son adım olarak "Gönderim detay" seçeneğine basarak yeni adresi yazınız.

İkinci bir yöntem olarak bankanın müşteri hizmetlerini arayarak kartınızın teslimi için adres değişikliği talebinizi iletebilirsiniz. Bankanın müşteri hizmetleri de adres değişikliği konusunda yardımcı olur.

Vakıfbank Kartı Ne Zaman Teslim Edilir?

Vakıfbank kartının teslim edilme zamanı en uzun 1 hafta sürer. Vakıfbank kartının teslim edilmeden önce kartın basımı gerçekleşir. Kart basıldıktan sonra banka anlaşmış olduğu kargoya teslim eder. Vakıfbank'ın kart dağıtım işlemini Kuryenet kargosu gerçekleştirir. Kuryenet kargosu ile müşterilere Vakıfbank kartı en kısa 3 gün sürede ulaşır. Kartın teslimi 3 veya 5 gün sürer. Kart 1 haftada müşteriye ulaşması gereklidir. Kartın teslimi 1 haftadan uzun bir süreyi kapsaması halinde müşteri hizmetleri birimiyle görüşme yapabilirsiniz. Kartın teslim edilmemesi durumunda Kuryenet kargosunun müşteri hizmetleri birimiyle de iletişim sağlayabilirsiniz. Kartın genel olarak teslim süresi 1 haftadır. Ancak Vakıfbank kart 3 gün içerisinde de kişiye teslim edilebilir.

KAYNAK: UŞAK HABER