Vakıfbank Satılık Gayrimenkuller İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Vakıfbank Satılık Gayrimenkuller İçin Başvuru Nasıl Yapılır?
GİRİŞ

Vakıfbank’tan alınmak istenen gayrimenkullere başvuru yapabilmek için Vakıfbank’ın “Satılık Gayrimenkul ve Araçlar” sayfasına giriş yapılması gereklidir.

Bu sayfa, gayrimenkul ve araçlar için ikiye ayrılmıştır. Gayrimenkuller sayfası üzerinden Vakıfbank satılık gayrimenkuller için başvuru yapılabilir. Gayrimenkul satın alabilmek için Vakıfbank, belirli bir süreye sahip olan gayrimenkul ihaleleri açar. Bu ihaleler üzerinden de teklif verilerek satın alma işlemleri başlatılabilir.

Vakıfbank Satılık Araçlar Nasıl Alınır?

Vakıfbank’tan araç alınmak istenmesi durumunda öncelikle Vakıfbank satılık araçlar sayfasına girilmesi gereklidir. Bu sayfadaki araçların satış mantıkları da gayrimenkullerinki gibi işler. Öncelikle satılığa çıkarılmış olan araçlara teklif verilmelidir. Araç satışları, verilen bu teklifler ile beraber ihale mantığı ile gerçekleşir. Bu nedenle de satın alınmak istenen araçlar için mutlaka ihaleye girilmesi ve teklif verilmesi gereklidir.

Vakıfbank’tan Ev Nasıl Alınır?

Evini Vakıfbank’tan almak isteyen kişilerin yapmaları gereken şey, Vakıfbank’ın gayrimenkul ve araç satışı sayfasına giriş yapmalarından sonra ilgili ev için teklif ver butonu üzerinden kendilerinden önce verilmiş olan ilanın üzerine teklif vermeleri gereklidir. Teklif ver butonu üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde verilen teklifler ile beraber, ihaleye en son dahil olmuş kişilere belirli bir süre verilir. Bu süre satışının gerçekleşecek olduğu ürün türüne göre değişiklik gösterir. Vakıfbank satılık gayrimenkullerden almak isteyen kişilerin teklifleri, 30 dakika boyunca geçerlidir. 30 dakika sonunda eğer başka birinden daha yüksek tutarlarda bir teklif gelmezse, son teklifi veren kişilere ilgili ev satılır.

Vakıfbank Konut Kredisi Faizleri Ne Kadar?

Vakıfbank’ın verdiği konut kredilerinin güncel faiz oranı %1,29 olarak belirlenmiştir. Bir ev sahibi olmak isteyen ve alacağı ev için de konut kredisi almak isteyen kişiler, Vakıfbank üzerinden 950.000 TL’ye kadar konut kredisini bu faiz oranı üzerinden kullanabilirler. Kullanılacak olan krediler, maksimum 120 aya kadar vadelenebilirler.

Sarı Panjur Konut Kredisi Nedir?

Vakıfbank’ın konut kredisi ürünlerinden biri olan Sarı Panjur konut kredisi, Vakıfbank üzerinden alınan konut kredilerinin farklı ödeme yöntemlerinin sunulduğu bir kredi ürünüdür. Vakıfbank satılık gayrimenkul alma işlemleri için kullanılamaz ancak alınmak istenen herhangi bir konut için krediye ihtiyaç duyulduğu zaman bu tür kullanılabilir. Faiz oranı olarak konut kredilerinden bir farkı mevcut değildir. Ancak geri ödeme imkanları eşit taksitli, esnek taksitli, eşit anaparalı, artan veya azalan taksitli olmak üzere değişiklik gösterir ve daha kolay ödeme yapılmasını sağlar.

KAYNAK: UŞAK HABER