Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır?
GİRİŞ

Ziraat Bankası’ndan kart almış olan kişilerin almış oldukları yeni kartları kullanabilmeleri için kendilerine belirleyecekleri şifreler, Ziraat Bankası müşteri temsilcilerinden kendilerine verilir.

Ziraat Bankası kart şifresi almak isteyen kişilerin müşteri temsilcileri ile iletişim kurmaları almak istedikleri kart şifrelerini kolaylıkla elde edebilmelerini sağlar.

Ziraat Bankası Şifre Belirleme Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden banka kartları şifrelerinin belirlenmesi için müşteri hizmetlerinin aranması veya 4757’ye SMS gönderilmesi gereklidir. SMS kanalı üzerinden kredi ya da banka kartlarının şifrelerini belirlemek isteyen kişilerin Banka kartı için “SIFRE”, kredi kartları için ise “KKSIFRE” yazılması ve boşluk bırakılmasından sonra da ilgili kartın son 6 hanesinin yazılması gereklidir. Bunlara ek olarak da Anne Kızlık Soyadının son 2 harfi veya doğum yeri ile beraber kartın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu da aralarında birer boşluk bırakılarak yazılır ve gönderilir. Ziraat Bankası kart şifresi SMS ile de kolaylıkla alınabilir.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası kartlarının şifrelerinin hatırlanmaması ya da değiştirilmek istenmesi durumunda mutlaka Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinin aranması gereklidir. 0850 258 00 00 numarası üzerinden ulaşım sağlanabilen Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinde çalışan temsilciler, Ziraat Bankası kartına sahip olan kişilere yeniden bir şifre verebilirler.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nerde Yazar?

Ziraat Bankası’ndan alınmış kartların herhangi bir yerinde kartların kullanımı için belirlenmiş olan şifre yazmaz. Kartların şifreleri ancak kartların kişiler tarafından teslim alınmasından sonra kendileri tarafından belirlenebilir. Kart sahipleri dışında herhangi biri tarafından da kartların şifreleri belirlenemez ve kullanılamaz.

Ziraat Bankası Şifremi Unuttum Nasıl Alabilirim?

Unutulmuş Ziraat Bankası kartlarının şifreleri, ancak 0850 258 00 00 veya 444 00 00 numarası üzerinden veya Ziraat Bankası ATM’leri aracılığı ile belirlenebilir. Bunların dışında herhangi bir şifre yenileme kanalı mevcut değildir. Günümüzde Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numaraları unutulan şifrelerin belirlenmesi için daha çok kullanılır.

Yeni Gelen Ziraat Bankası Banka Kartı Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası’ndan alınmış banka kartlarının aktive edilmesi için şubelere gidilebilir veya müşteri hizmetleri aranabilir. Hem banka hem de kredi kartının bir arada olduğu Ziraat Bankası kart şifresi alabilmek içinse müşteri hizmetlerinin aranması gereklidir. Kredi kartları kişilere gönderilmiş olan kartların içinde aktif edilmiş olarak gönderilir. Bununla beraber, yeni nesil Ziraat Bankası banka ya da kredi kartlarının aktive edilebilmesi için herhangi bir yerden alışveriş yapılması da yeterli olabilmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER