Basri Yıldırım: Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakamamaya çalıştım

Basri Yıldırım: Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakamamaya çalıştım
GİRİŞ

AK Parti camiası ve diğer partililerinde sevgi ve saygısını kazanan AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Basri Yıldırım, Uşak’ta gitmediği mahalle ve köy kalmadığını söyledi.

Siyasete AK Parti’nin kurulmasıyla başladığını kaydeden Yıldırım; “Kuruluşundan bugüne AK Parti’nin her kademesinde bana hangi görev takdir edilmişse o görevde gecemi gündüzüme katarak canla başla çalıştım. AK Parti üyeleri ve delegelerin takdiri ile il başkanı seçildim. AK Parti de geçen siyasi yaşamım boyunca Uşak’ta girmediğim sokak, mahalle ve gitmediğim köy kalmadı diyebilirim. 2015 yılında AK Parti Uşak Milletvekili Aday adayı olunca il başkanlığı görevimden ayrıldım.

Sonraki süreçten bugüne kadar Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Meclis Başkan yardımcılığı, UTSO Yönetim Kurulu Üyeliği ve birçok STK’larda yönetici olarak görev aldım” dedi.

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAMAYA ÇALIŞTIM

Gerek AK Parti’de süren siyasi yaşamında gerekse STK’lardaki yöneticilik yıllarında Uşak’ın tüm problemlerine vakıf olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Yukarıda arz ettiğim süreçlerde çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmamaya çalıştım. Özellikle siyasette gönüllere giremediğiniz sürece yaptığınız işin kimseye faydası yoktur.

Her mahallenin, ilçenin ve köylerin sorunlarını birinci ağızlardan öğrendik ve muhatapları ile sürekli istişarelerde bulunarak çözümler ürettik. Her sorunun çözümünde karşımdaki insanların görüş ve düşüncelerine önem vererek sağlıklı bir iletişim kurmaya özen gösterdim” dedi.

LOBİ FAALİYETLERİ YAPMALISINIZ

Yıldırım, “Uşak’ı tanıtmak, sorunlarına çözüm bulmak için içeride ne kadar çalışırsanız çalışın, başarıya ulaşmanız çok zordur. Sorunun çözümü için dışarıda lobi faaliyetlerinde bulunmanız zaruridir.

Bunun için Uşak dışında da isteklerinizi ilgili kurumlara doğru biçimde aktarmalı, kentimizi için yeni değerlerin ortaya çıkmasını sağlamak zorundasınız. Bunları gerçekleştirebilmeniz için de uyumlu bir çalışma prensibine sahip olmanız gerekmektedir.

Uşak’ın diğer yönetici aktörleri, belediye, ticaret odası, OSB’ler sendikalar, eğitim ve sağlık kuruluşları ve STK yönetici ve çalışanlarına ulaşılabilir olmanız gerekmektedir. Bizde seçildiğimiz takdirde ilimizin çıkarları doğrultusunda lobi faaliyetlerine katılacağız ve Uşak için üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: UŞAK HABER