İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Uşak'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Uşak'a geliyor
GİRİŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarınki Uşak ziyaretinin programı belli oldu. Partisinin belediye başkan adayını açıklaması bekleniyor. İşte Akşener’in Uşak programı…

Türk siyasetine yön veren isimlerden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Uşak programı belli oldu. Tüm partilerde yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken Akşener’in Uşak programında belediye başkan adayının belli olması bekleniyor.

Diğer partiler ile iyi partinin ittifak tartışmaları devam ederken Uşak ziyaretinde yerel seçimlere dair önemli mesajların verilmesi bekleniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in Uşak ziyareti için programı da belli oldu.

MERAL AKŞENİR’İN UŞAK PROGRAMI BELLİ OLDU!

19 Aralık Salı günü Uşak’ı ziyarete gelecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı belli oldu. Özellikle belediye başkan adaylarının belli olması beklenen programda yerel seçimlerle ilgili gündemde yer eden birçok konunun da açıklığa kavuşması bekleniyor.

Uşak programının belli olmasının ardından Uşak’ta siyaset gündemi de hareketlendi. 19 Aralık’ta Uşak’a gelmesi beklenen Akşener’in Uşak programı ise şöyle:

  • 11.00 Karşılama ve Konvoy
  • 12.14: İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı Ziyareti
  • 14.00: Teşkilat Buluşması ve Aday Tanıtımı (Ramada Otel)
  • 15.30: Bölge İstişare Toplantısı

Saat 14.00’te yapılacak İYİ Parti Uşak Teşkilat Buluşması aday tanıtımı Ramada Otel’de basına açık şekilde gerçekleştirilecek. 15.30’da başlayacak bölge istişare toplantısı ise basına kapalı olarak yapılacak. Saat 17.30’da toplantının sona ermesi bekleniyor.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR!

İYİ Parti’nin gündeminde yerel seçimler öne çıkıyor. Uşak ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Uşak Belediye başkan adayını da açıklaması bekleniyor. Basına açık şekilde yapılacak aday tanıtımında isimlerin netlik kazanması bekleniyor. Akşener’in ziyareti ise Uşak gündemini de hareketlendirdi.