Antrenör eğitimi başvuruları başladı! İlk kayıt ücreti ne kadar?

Antrenör eğitimi başvuruları başladı! İlk kayıt ücreti ne kadar?
GİRİŞ

Anadolu Üniversitesi tarafından Antrenör Eğitim Sistemi ile alakalı detaylı bir açıklama yapıldı ve sistem hakkında bilgi verildi.

Anadolu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Antrenör Eğitim Sistemi’ni duyurdu. Bu sistem, Temel (Teorik) ve Uygulama Eğitimi olmak üzere iki aşamalıdır.

Açıklamada ilk kayıt ve bütünleme ücretleri, tarihleri ve yapılması gerekenler de ayrıntılı bir şekilde açıklandı. O tarihleri kaçırmayın…

TEMEL EĞİTİM NASIL YAPILACAK?

Antrenör Eğitim Sistemi temel ve uygulamalı olmak üzere 2 aşamandan meydana gelmektedir. Temel Eğitim, uzaktan eğitim yöntemiyle verilecek. Başvurular, 05 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi’nden alınacak. Başvuru yapanlara e-posta yoluyla referans numarası gönderilecek. Sınav ücretleri, referans numarası veya T.C. kimlik numarası ile Ziraat Bankası’ndan 16 Şubat 2024 saat 17:00’ye kadar ödenebilecek. İlk kayıt ücreti 750 TL, bütünleme ücreti 500 TL’dir.

Temel Eğitimde, dijital kitaplar, sesli ve görüntülü eğitim materyalleri sunulacak. Bu materyallere Anadolu Üniversitesi/e-Kampüs sistemi üzerinden ulaşılabilecek. Temel Eğitimde başarılı olanlar, ilgili federasyonun açacağı Uygulama Eğitimi’ne katılabilecek. Uygulama Eğitimi ve sınavını geçenler, antrenör belgesi alabilecek.

BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA

Temel Eğitim ve sınavını geçemeyenler, bütünlemeye kalacak. Bütünlemeye kalanlar, başarısız oldukları modüllerden iki yıl içinde tekrar sınava girebilecek. Bütünleme başvuruları, 05 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi’nden yapılacak. Bütünlemeye kalanların e-Kampüs sistemindeki eğitim materyallerine erişimi sürecek.

Başvurusu onaylananların, 04 Mart – 05 Nisan 2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi’ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) girerek sınav kaydı yapması gerekecek. Sınav kaydı için ekstra ücret alınmayacak. Sınav kaydı yapmayanlar, sınava giremeyecek. 2024/1 dönemi sınavı, 12 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

KAYNAK: UŞAK HABER