İlkler Şehri Uşak seri yakalamak istiyor! Anka Spor ile karşılaşıyor

İlkler Şehri Uşak seri yakalamak istiyor! Anka Spor ile karşılaşıyor
GİRİŞ

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde heyecan devam ediyor. 14. haftanın son maçında İlkler Şehri Uşak, evinde İstanbul Anka Spor ile mücadele edecek. Ligdeki sıralamayı etkileyecek maç ne zaman oynanacak?

İlkler Şehri Uşak, son maçında deplasmanda Sertaş Basketbol Kulübü’nü iki sayı farkla mağlup etmeyi başarmıştı. Bu galibiyetle puanını 18’e yükselten Uşak ekibi, grupta beşinci sırada yer alıyor. Uşak, bu sezon oynadığı 13 maçta 5 galibiyet ve 8 mağlubiyet aldı. İstanbul Anka Spor ise, son maçında evinde Ege Üniversitesine 3 sayı farkla yenildi. Bu yenilgiyle puanı 17’de kalan Anka Spor, grupta altıncı sırada bulunuyor. Anka Spor, bu sezon oynadığı 13 maçta 4 galibiyet ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Uşak temsilcisi bugünkü maçını da kazanıp hem seri yakalamak hem de lig sıralara çıkmak istiyor. Takımı desteklemek isteyenler için maç bilgileri haberimizde.

İLKLER ŞEHRİ UŞAK ANKA SPOR MAÇI NE ZAMAN?

İlkler Şehri Uşak ile Anka Spor arasında oynanacak maç için geri sayım başladı. Maç, bugün (2 Mart Cumartesi) saat 18:00’de Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Maçın biletleri, Merkez Spor Salonu gişesinden ve internet üzerinden satışa sunuldu. Maçı izlemek isteyen basketbol severler, tribünde yerlerini almak için acele etmeli. Maçın heyecanını siz de yakalamak istiyorsanız, kaçırmayın!

İKİ TAKIM İÇİN MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

İki takım arasındaki maç, gruptaki sıralamayı belirleyecek önemli bir karşılaşma olacak. Uşak, galip gelmesi halinde puanını 20’ye çıkaracak ve dördüncü sıradaki İstanbul Efendileri ile arasındaki farkı kapatacak. Anka Spor ise, galip gelmesi halinde puanını 19’a yükseltecek ve Uşak’ı geçerek beşinci sıraya yükselecek.

KAYNAK: UŞAK HABER