TFF 2'inci Lig'de işler kızıştı! Uşakspor Denizlispor maçı kaç kaç? Yeni puan durumu…

TFF 2'inci Lig'de işler kızıştı! Uşakspor Denizlispor maçı kaç kaç? Yeni puan durumu…
GİRİŞ

TFF 2. Lig’de heyecan giderek artıyor. Özellikle ligin alt sıralarında yer alan Uşakspor, Denizlispor ile kıyasıya bir mücadele verdi. İşte Uşakspor’un puan durumu ve maç takvimi…

TFF 2’inci Lig’de birbiri ile yakın puanda olan takımlar arasındaki mücadele göz dolduruyor. Ligde kümede kalma telaşı içine giren Uşakspor, küme düşme hattından çıkmak isteyen Denizlispor ile kıran kırana bir mücadele verdi.

TFF 2. Lig’de 18. hafta maçında Uşakspor kendi evinde Denizlispor’u ağırladı. Heyecan dolu maçta galibiyet çıkmadı. 2 – 2’lik beraberlikle tamamlanan maçın ardından her ki takıma da 1’er puan gitti.

UŞAKSPOR – DENİZLİSPOR KAÇ KAÇ BİTTİ?

TFF 2. Lig’de 18. hafta mücadelesinde Uşakspor ile Denizlispor 2 – 2 berabere kaldı. Uşakspor’un golünü 16’ıncı dakika ve 45+4’te Ege Özkayımoğlu atarken, Denizlispor’un gollerini ise Bekir Turaç Böke 65’inci dakikada ve Muhammet Özkal 89’uncu dakikada attı.

UŞAKSPOR KAÇ PUANDA?

Denizlispor maçının beraberlikle sonuçlanmasının ardından Uşakspor TFF 2. Lig’de 19. sırada yer almaya devam ediyor. Sahip olduğu 5 puanla en yakın takipçisi ile arasında 8 puanlık fak oluştu. Küme düşme hattında Uşakspor kritik döneme giriyor. Kırmızı grupta mücadele eden Uşakspor Cumartesi günü yapacağı maç için hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor.

UŞAKSPOR CUMARTESİ GÜNÜ KİMLE OYNUYOR?

19 Aralık’ta Denizlispor ile 2 – 2 berabere kalan Uşakspor’da umutlar tükenmedi. 23 Aralık Cumartesi günü Sarıyer deplasmanına giden Uşakspor buradan 3 puanı almak istiyor. 23 Aralık 2023 saat 14.00’te oynanacak maçın ardından puan durumu da güncellenecek. Kırmızı grupta yer alan Uşakspor Sarıyer ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını da sürdürmeye devam ediyor.

KAYNAK: UŞAK HABER