Uşak Atlı Cirit Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Uşak Atlı Cirit Turnuvası’nda yarı final heyecanı
GİRİŞ

Bu yıl 9.su yapılan Atlı Cirit Turnuvası’nda heyecan yarı final karşılaşmaları ile devam edecek. Uşak’ta gerçekleştirilen müsabakaların tarih ve saatleri belli oldu.

Bu yıl dokuzuncusu Uşak’ta düzenlenen Atlı Cirit Turnuvası’nda heyecan aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu büyük organizasyonun düzenlenmesinden sorumlu olan Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yarı final ile alakalı bilgiler verdi.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda hem turnuvaya katılacak takımları hem de müsabaka takvimini açıklamıştı. Haftalarca devam eden müsabakalar neticesinde artık sona yaklaşılıyor. Bu hafta takımlar yarı final mücadelesi verecekler. Büyük heyecan için tarihler belli oldu. İşte maçların yapılacağı tarih, saat ve takım bilgileri.

30 ARALIK 2023 TARİHLİ MÜSABAKALARIN SONUÇLARI

Uşak’ta yapılmakta olan 9. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası’nda geçen senenin son maçlarında yani 30 Aralık 2023 tarihinde yapılmış olan maçların sonuçları şu şekilde:

Akse ACSK +4

Eşme Ayyıldız ACSK – 2

Uşak Aktaş ACSK + 24.5

Eşme Yeni Barış ACSK +23

YARI FİNAL KARŞILAŞMALARI HAKKINDA DETAYLAR

Uşak’ta bu hafta sonu oynanacak olan Atlı Cirit Turnuvası Yarı Final Müsabaka tarihleri de belli oldu. Bu hafta Akse ACSK Binicilik ACSK ile ve Uşak Aktaş ACSK Gökçedal ACSK ile mücadele edecek. Maçlara gitmek isteyenler için Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce yayınlanan program şöyle:

7 Ocak 2024 Pazar Saat 12.30

Akse ACSK – Binicilik ACSK

7 Ocak 2024 Pazar Saat 14.00

Uşak Aktaş ACSK – Gökçedal ACSK

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada tüm Uşaklı vatandaşların bu güzel mücadelelere davetli oldukları ifade edildi. Ayrıca müsabakada ter dökecek tüm sporculara da şimdiden başarılar dilendi.

KAYNAK: UŞAK HABER