Uşakspor’un son dakika transferleri ve PFDK cezaları

Uşakspor’un son dakika transferleri ve PFDK cezaları
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada yer alan Uşakspor, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Kiralık 3 oyuncu takıma girdi.

Uşakspor, transferin son gününde 3 futbolcuyu kiraladı. Ayrıca başka oyuncularla da sözleşme imzaladı.

Bu hafta sonu zorlu bir maçta Amedspor ile karşılaşacak olan Uşakspor, aynı zamanda PFDK’dan aldığı cezalarla da gündemde. Son gelişmeler haberimizde.

KİRALIK 3 FUTBOLCU UŞAKSPOR’DA

Uşakspor, transferin son gününde 3 futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. TFF’nin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, Uşakspor’un yeni transferleri şöyle:

  • Orduspor’dan Batuhan Berkay Fındık
  • İskenderunspor’dan Bayram Enes An
  • Kastamonuspor’dan Efe Mustafa Çetin

Bu 3 futbolcunun lisansları 9 Şubat 2024 tarihinde çıkarıldı ve bu hafta sonu oynanacak Amedspor maçında Uşakspor forması giyebilecekler.

Uşakspor, kiralık olarak aldığı 3 futbolcunun yanı sıra, başka oyuncularla da anlaştı. TFF’de kayıtlı olan Uşakspor oyuncu listesinde, çok sayıda yeni isim görülüyor. Ancak Uşakspor, bu transferleri henüz resmi olarak duyurmadı.

Uşakspor, bu hafta sonu ligde zirve yarışı yapan Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Amedspor, güçlü bir kadroya ve Süper Lig deneyimli bir teknik direktöre sahip.

PFDK’DAN UŞAKSPOR’A 3 CEZA BİRDEN

Uşakspor, transfer haberlerinin yanı sıra, PFDK’dan aldığı cezalarla da gündemde. PFDK, Uşakspor’u 3 ayrı konuda cezalandırdı. Uşakspor’un aldığı cezalar şöyle:

  • 04.02.2024 tarihinde oynanan Uşakspor Belediye Derince Spor maçında, özel güvenlik amiri, akreditasyon sorumlusu ve güvenlik sorumlusunun toplantıya katılmaması nedeni ile 28 bin TL
  • Aynı maçta, stadyumdaki koltukların numaralandırılmaması nedeni ile 28 bin TL
  • Aynı maçta, özel güvenlik görevlisi bulundurmaması nedeniyle 28 bin TL

Uşakspor, toplamda 84.000 TL para cezası ödemek zorunda kalacak.