Snapchat kullanan Uşaklılar için Snapchat hesabı nasıl silme ve dondurma adımları

Snapchat kullanan Uşaklılar için Snapchat hesabı nasıl silme ve dondurma adımları
GİRİŞ

Popüler sosyal medya platformlarından Snapchat ilginç efektleri ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Snapchat hesabı nasıl kapatılır? Snapchat hesap dondurma adımları…

Popüler sosyal medya uygulamalarından olan Snapchat, Türkiye’de de bir hayli yaygın şekilde kullanılıyor. Özellikle kendine özel efektleri ve özellikleri sayesinde sosyal medyada önemli gelişmelere öncülük eden uygulama birçok özelliği ile dikkat çekiyor.

Son yıllarda popülerliğini nispeten kaybeden Snapchat’te hesabını artık kullanmak istemeyenler ise kısa süre içinde hesabını silebiliyor. Daha sonradan hesabını tekrar kullanabileceğini düşünenlere ise platform hesap dondurma özelliği de sunuyor.

SNAPCHAT HESAP SİLME NASIL YAPILIR?

Snapchat hesabınızı silmeye karar verdikten sonra dakikalar içinde kolay bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür. Snapchat hesabını silmek isteyen kullanıcıların kısaca şu adımları takip etmeleri yeterlidir:

  • Snapchat hesabınıza giriş yapın.
  • Hesap silme ekranı üzerinden kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  • Hesaba bağlı telefon numarasına gelen onay kodunu girin
  • Açılan ekrandan hesap silme seçeneğini tıklayın.

İşlemi tamamladıktan sonra hesabınız 30 gün boyunca kapalı kalacak. Bu süre içinde hesabınızı açmadığınız takdirde hesabınız otomatik olarak silinecektir. Hesabınızın bu süre içinde silinmesinin ardından tüm hesabınızdaki bilgilerde silinecektir.

SNAPCHAT HESAP DONDURMA NASIL YAPILIR?

Snapchat hesabınızı silmek yerine dondurmak isteyenlere kötü haberi verelim. Snapchat tarafından kullanıcılarına hesap dondurma özelliği sunmuyor. Bu özellik hali hazırda hesap silme işlemleri ile kullanılabiliyor.

Hali hazırda hesabınızı silmek için yapacağınız işlemler sonrasında 30 gün boyunca hesabınız zaten dondurulacaktır. 30 gün içinde eğer yeniden hesaba giriş yapmazsanız bu durumda hesabınız tamamen silinir. Tek bir işlem ile hem silme hem de dondurma işlemi yapılabiliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER