Uşakspor devreyi Sarıyer deplasmanda kapatacak

Uşakspor devreyi Sarıyer deplasmanda kapatacak
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor yarın Sarıyer deplasmanında sezonun ilk yarısını tamamlayacak. Peki, Sarıyer-Uşakspor maçı ne zaman, saat kaçta?

TFF 2. Lig’de Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor ligin ilk yarısını tamamlamak için son maçına çıkacak. 12 maçlık yenilgi serisinin ardından hafta içinde evinde 2-0 öne geçtiği ve rakibin 9 kişi kaldığı maçta 2-2’lik beraberlik ile büyük bir şok yaşamıştı.

Sezonun ilk yarısını kötü bir tablo ile kapatacak olan Uşakspor, yarın Sarıyer deplasmanında ligin birinci devresini tamamlayacak. Grupta 17 maç sonrasında 5 puanla son sırada yer alan Uşakspor, düşme hattının bir basamak üzerindeki 17 puandaki Sarıyer ile karşılaşacak.

UŞAKSPOR LİGİ KAPATIYOR!

TFF 2. Lig’de Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, sezonu oldukça kötü bir tablo ile sürdürmeye devam ediyor. Üst üste 12 maçlık mağlubiyet ile umutlarını büyük ölçüde yitiren Uşakspor, Denizlispor maçında da 2-2’lik beraberlik ile adeta zoru başardı.

Öne geçtiği maçta 9 kişi kalan rakibi ile beraberlik yaşamasının ardından umutları tükenen Uşakspor’ın yarın Sarıyer ile oynayacağı maç ise ligin ilk yarısındaki son maçı olacak. Grupta 5 puan ile son sırada yer alıyor.

SARIYER-UŞAKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sarıyer ile TFF 2. Lig’de sezonun ilk yarısının son maçına çıkmaya hazırlanan Uşakspor, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda Sarıyer’e konuk olacak. Kötü bir ilk yarı geçiren Uşakspor’da moraller ise bir hayli bozuk. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak karşılaşma için hazırlıklar devam ediyor.

UŞAKSPOR PUAN DURUMU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor, 5 puanla ligin 19. son sırasında yer alıyor. Yarın Sarıyerle mücadele edecek olan Uşakspor, 17 puanla 17. sırada yer alan Sarıyer ile deplasmanda mücadele edecek.

KAYNAK: UŞAK HABER