Uşakspor’da büyük çöküş! 17 kişi tasını tarağını toplayıp gitti

Uşakspor’da büyük çöküş! 17 kişi tasını tarağını toplayıp gitti
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada yer alan Uşakspor’da ikinci yarı öncesi kadro krizi yaşanıyor. 17 kişinin kadrodan ayrıldığı öğrenildi. İşte son gelişmeler.

Ligin ilk yarısını tarihin en kötü performansı ile tamamlayan Uşakspor’da işler kötü gitmeye devam ediyor. Son bilgilere göre takım dağıldı ve çöküş devam ediyor.

İlk yarıda 18 maçta sadece 5 puan toplayabilen kırmızı-siyahlı ekip, 17 futbolcusunu kaybetti. Takımda kalan 12 futbolcuyla antrenmanlara devam eden Uşakspor, kümede kalma umudunu korumaya çalışıyor. Kümede kalma mücadelesi verecek olan Uşakspor’la alakalı son gelişmeler şöyle:

İLK YARIDA SADECE 8 GOL

Uşakspor, 2. Lig’de bu sezon hiçbir varlık gösteremedi. İlk yarıda oynadığı 18 maçın 15’ini kaybeden, 2’sinde berabere kalan ve sadece 1’ini kazanan Uşakspor, 5 puanla son sırada kaldı. Kırmızı-siyahlılar, bu maçlarda rakip filelere sadece 8 gol gönderebildi. Buna karşılık kalesinde 37 gol gördü. Uşakspor, sezon boyunca 205 dakikada bir gol atarken, 44 dakikada bir gol yedi. Maç başına ortalama 0.44 gol atan Uşakspor, ortalama 2.06 gol yedi.

DÜZCESPOR DEPLASMANI ZORLU

Uşakspor, 2. Lig’in ikinci yarısına deplasmanda başlayacak. Uşak temsilcisi, 14 Ocak 2023 Pazar günü saat 14.00’te Düzcespor ile karşılaşacak. Maç, 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. Düzcespor, 2. Lig’in güçlü takımlarından biri ve ligde 3. sırada bulunuyor.

Uşakspor, ligden düşmemek için bir an önce toparlanmak zorunda. İlk yarıda sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden, yönetimsel ve ekonomik sorunlarla boğuşan, taraftar desteğinden yoksun olan takımın, ikinci yarıda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Kadro sorunlarını çözmeye çalışan Uşakspor için çok fazla zaman da kalmadı.

KAYNAK: UŞAK HABER