Uşakspor’un ilk yarı karnesi belli oldu! Kaç gol attı, kaç gol yedi…

Uşakspor’un ilk yarı karnesi belli oldu! Kaç gol attı, kaç gol yedi…
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grubu son sırada bitiren Uşakspor ligin ilk yarısında kaç gol attı, kaç gol yedi? İşte Uşakspor’un ilk yarı performansı.

2. Lig’de zor günler geçiren Uşakspor ligin ilk yarısında hiçbir varlık gösterememiş ve ilk yarıyı sonuncu olarak tamamlamıştı. Her maçtan sonra PDFK’ya sevk edilen takım peş peşe yediği cezalarla da ağır darbeler aldı.

Futbolcuların paralarının ödenememesi de ayrı bir sorun olarak patlak verdi ve takımdan ayrılıklar başladı. İkinci yarıya hiç de umutlu başlayamayacak olan takımın ilk yarı performansı ile alakalı bazı istatistikleri sizin için derledik.

UŞAKSPOR’UN İLK YARI KARNESİ

Uşakspor’un istatistiksel verileri hiç de iç açıcı değil. 2. Lig’de hiç varlık gösteremeyen Uşakspor’un ilk yarı performansı ile alakalı öne çıkanlar şöyle: Uşakspor bu sezon;

  • Sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
  • Toplam 8 gol attı ve 37 gol yedi.
  • Sezon 205 dakikada bir gol attı ve 44 dakikada bir gol yedi.
  • Maç başı ortalama 0.44 gol attı ve ortalama 2.06 gol yedi.

UŞAKSPOR 2. YARININ İLK MAÇINI DÜZCESPOR’LA YAPACAK

Uşakspor 2. Lig mücadelesinin ikinci yarısında ilk maçını deplasmanda oynayacak. Uşak temsilcisi Düzcespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 14 Ocak 2023 Pazar günü 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Düzcespor 2. Lig’in iddialı isimlerinden ve ligde 3. Sırada.

Uşakspor’unligin dibinden yani düşmenden hattında kurtulması için bir an önce toparlanması gerekiyor. İlk yarıda sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan, yönetimsel ve ekonomik sorunlar yaşayan, taraf desteği de olmayan takımın 2. yarıda nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER