Uşakspor, Sarıyer’e de boyun eğdi! İlk yarının son maçını da kaybetti

Uşakspor, Sarıyer’e de boyun eğdi! İlk yarının son maçını da kaybetti
GİRİŞ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, ligin ilk yarısının kapanış maçında İstanbul’da Sarıyer Spor Kulübü ile karşılaştı. Uşakspor, rakibine 2-1 yenilerek ilk yarıyı son sırada bitirdi.

Uşakspor’da yaşanan ekonomik sorunlar ligde de kendini gösteriyor. Ligin ilk yarısı bitmesine rağmen sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan takım son maçında da yenildi.

İstanbul ekibi Sarıyer ile karşılaşan Uşak temsilcisi ikinci yarıda yediği gollerle bir kez daha devrildi. Maç sonrası ortalık karıştı, oyuncular isyan etti. İşte Uşakspor’un son maçından sonra yaşananlar…

19 HAFTADA 1 GALİBİYET!

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Sarıyer Spor Kulübü, tecrübeli golcüleri Umut Bulut ve Barış Başdaş’ın attığı gollerle öne geçti. Uşakspor, 89. dakikada Ege Özkayımoğlu’nun golüyle umutlansa da, maçın sonucunu değiştiremedi. Sarıyer Spor Kulübü, 3 puanın sahibi oldu.

Uşakspor, 19 haftalık periyotta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puanda kaldı. Geçen hafta kendi sahasında aldığı beraberlikle mağlubiyet serisini sonlandıran Uşakspor, Sarıyer karşısında da kaybederek son sıradaki yerini korudu.

UŞAKSPOR’DA FUTBOLCULAR İSYAN ETTİ

Uşakspor’da, sezonun ilk yarısının sona ermesiyle birlikte, futbolcuların büyük bir bölümünün takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Sezon başından beri maaşlarını alamadıkları ve zor şartlarda oynadıkları için kulüp yönetiminden memnun olmadığı iddia edilen futbolcuların Sarıyer maçının ardından kulübün sahibi Ural Aküzüm’ü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) şikâyet edecekleri öne sürüldü.

Uşakspor’da, sezonun ikinci yarısına başlamadan önce, takımda büyük bir değişim yaşanması bekleniyor. Ama ekonomik olarak zorda olan takımın nasıl bir çıkış yolu bulacağı ise bilinmiyor. Taraftarı da kendine küstüren takımı zor günler bekliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER