Emekli maaşlarına zam sonrası bankalar yarışıyor! O bankadan 22 bin TL’lik teklif

Emekli maaşlarına zam sonrası bankalar yarışıyor! O bankadan 22 bin TL’lik teklif
GİRİŞ

Emekli maaşlarına zam gelmesiyle bankalar da promosyon ve kredi miktarlarında artışa gitti. İşte güncel promosyon rakamlarında son durum.

Emekli maaşları son olarak yüzde 49,5 zam aldı. Yeni düzenleme ile en düşük emekli maaşı 10 bin liraya yükseldi. Bu zam bankaları harekete geçirdi.

Hem kamu hem de özel bankalar emeklilere cazip teklifler sunuyor. Halk Bankası ise emeklilere 22 bin TL’ye kadar promosyon ve kredi imkanı sağlıyor.

HALKBANK’TAN EMEKLİLERE DEV KAMPANYA

Halkbank emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında emeklilere hem promosyon hem de kredi veriliyor. Emeklilerin maaşlarını Halk Bankası’na taşımaları halinde yüksek promosyon alabiliyorlar. Promosyon ve kredi ile birlikte hesaplarına 22 bin TL girebiliyor.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONLARI NE KADAR?

Son zamların ardından kamu bankası Halkbank’ın emekli promosyonları şu şekilde oldu:

  • Emekli maaşı 3bin 500 TL ve altı olanlara 3 bin TL
  • Emekli maaşı 3 bin 500-7 bin 500 TL arası olanlara 3 bin 500 TL
  • Emekli maaşı 7 bin 500-10 bin TL arası olanlara 4 bin 500 TL
  • Emekli maaşı 10 bin TL ve üstü olanlara 5 bin TL

HALKBANK EMEKLİLERE KREDİ DE VERİYOR

Halkbank emekli maaşı promosyonunun yanı sıra ihtiyaç kredisi de veriyor. Banka emekli müşterilerine aylık yüzde 3.89 faizle ihtiyaç kredisi sunuyor. İhtiyaç kredisi için 36 ay vade seçeneği var. Emekliler 17 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor. Bu tutardan daha fazla kredi almak da mümkün. Standart pakette emeklilere 5000 TL promosyon ve 17 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Böylece emeklilerin hesaplarına toplam 22 bin TL giriyor.

KAYNAK: UŞAK HABER